Maak je huis duurzaam

Informatiemarkt & Workshops in Harderwijk

Een lage energierekening, comfortabel wonen en een hoger energielabel? Op dinsdag 26 mei is er een informatieavond over het duurzamer maken van woningen voor huiseigenaren uit Harderwijk en omringende gemeenten.  De avond wordt georganiseerd door de gemeente Harderwijk  in samenwerking met Veluwe Duurzaam en vindt plaats in het gemeentehuis van Harderwijk. De informatieavond begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Maak je huis duurzaam
Van een energiezuinig en duurzaam huis heeft u dubbel plezier. U verlaagt uw energierekening en u verbetert het comfort. Tijdens de avond kunnen bezoekers ontdekken wat er mogelijk is voor hun huis. In de workshops komen diverse thema’s aan bod zoals zonne-energie, energiebesparen, financiering, subsidies en energie opwekken. Ook vertellen huiseigenaren uit de gemeente Harderwijk over hun ervaringen.

Informatiemarkt
De informatieavond biedt volop gelegenheid om vragen te stellen. Op de bedrijvenmarkt is er een gevarieerd aanbod van lokale en regionale bedrijven. Binnenkort zijn de deelnemende bedrijven op deze website te vinden. Bedrijven die interesse hebben om deel te nemen aan de informatiemarkt kunnen zich e-mail sturen naar info@veluweduurzaam.nl .

Streekproductenproeverij
Tijdens de informatieavond kunt u ook kennis maken met Veluwse streekproducten in de vorm van een streekproductenproeverij. Er zijn op de Veluwe namelijk veel bedrijven met mooie streekproducten. Tijdens de proeverij presenteren deze bedrijven hun producten en kunt u zelf proeven welke streekproducten de Veluwe rijk is. Wilt u uw producten presenteren tijdens 'Maak je huis duurzaam'? Stuur dan een e-mail naar info@veluweduurzaam.nl